Preview Mode Links will not work in preview mode

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya värdar kommer de varje vecka lägga ut texten om allt som hör sporten till.

Aug 23, 2021

Fysfenomenet och masters games atleten Peter Andersson gästar Wod Pod. Peter har tävlat mer än de flesta och delar med sig av sin erfarenhet och ger tips på hur man blir bättre på CrossFit som sport. Det blir även snack om Games samt vilka tävlingar runtom i världen och Sverige som är bäst.

Elitatleterna


Aug 16, 2021

Pia Gund, Games-veteran i dubbel bemärkelse, gästar Tyngre Wod Pod. Hon berättar om årets tävlingar på CrossFit Games, hur det är att tävla och träna när man är 65+ samt om varför alla borde ha träning som en del av sin vardag!

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om...


Aug 9, 2021

Hanna ringer upp Ylva Stålnacke och Marcus Erixon som precis är hemkomna från CrossFit Games där de tävlade för CrossFit Holistic. Vi pratar bland annat om resan fram till Games där de höll på smälta bort i Mexiko och även om hur Wall Walks blev favoritövningen under helgen.

Elitatleterna Simon Mäntylä och...


Aug 2, 2021

Hanna och Simon summerar den individuella klassen på CrossFit Games. Allt från enskilda event till tävlingen som helhet!

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya värdar kommer de varje vecka...