Preview Mode Links will not work in preview mode

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya värdar kommer de varje vecka lägga ut texten om allt som hör sporten till.

May 31, 2021

I veckans avsnitt benar Simon och Hanna ut en ständigt återkommande fråga. Vad ska jag äta? De går sedan över på kosttillskott och avslutar avsnittet med att prata om olika återhämtningsmetoder för de som tränar CrossFit.

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om –...


May 24, 2021

I veckans avsnitt filosoferar Simon och Hanna kring hur man blir bättre på CrossFit. Vad bör man tänka på som nybörjare, rutinerad och kanske till och med elit?

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling....


May 17, 2021

Det är träningsläger inför semifinalerna och mellan dagens pass tar Hanna ett snack med Maria Längfors och Emelie Lundberg.

De diskuterar helgens träning och utmaningar, varandras styrkor och svagheter som atleter samt fördelar med att träna ihop för den extra pushen. Det blir även prat om kroppsideal, kost...


May 10, 2021

Antonia Fält-Kottulinsky gästar WOD POD! Efter att ha kvalificerat sig till semi finals både individuellt och i lag ringer Hanna och Simon upp "AFK" för att kolla läget. Vi snackar streamingtjänster, studier kombinerat med träning, lagsatsningarna på CrossFit Nordic och mycket mer!

Elitatleterna Simon Mäntylä...


May 3, 2021

Simon och Hanna summerar team quarter finals och konstaterar att Sverige fortsätter ta plats i CrossFit-Europa!

Avsnittet tar sedan vid där vi avslutade förra veckan med Josef Eriksson och spinner vidare med den mentala aspekten av att lyfta tungt, hur man värmer upp för en maxning, Star Wars och bilköp!

  • 00:11:51...