Preview Mode Links will not work in preview mode

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya värdar kommer de varje vecka lägga ut texten om allt som hör sporten till.

Apr 26, 2021

Bänkpress möter CrossFit när dagens gäst bombar in i Wod Pod. Ingen mindre än Josef Eriksson! Det blir en del heta diskussioner om oerhört viktiga ämnen såsom "vem är dubbel-Anders"? eller heter det "at" eller "snabel-A"?

Simon och Hanna inleder dessutom avsnittet med att sammanfatta vilka som har gått vidare...


Apr 19, 2021

Jacqueline Dahlstrøm är en av Europas absolut bästa CrossFit-atleter. Vinnare av flertalet stora tävlingar, Games-atlet och har precis avslutat quarter finals med en fjärdeplats i världens tuffaste region.

Vi reflekterar över kvartsfinalerna och blickar tillsammans framåt och spekulerar om semifinalerna. Vi...


Apr 12, 2021

Louise Wickström gästar Wod Pod och det blir prat om gravidträning, funktionell fitness som gymnasieval och barnträning. Dessutom ger Louise sina bästa råd till nya atleter som har ambitioner att tävla i CrossFit!

  • 00:03:11 – Louise in

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de...


Apr 5, 2021

I veckans avsnitt besvarar Simon och Hanna frågor om allt från återhämtning och favoritövningar till deras bicepsmått samt hur man håller uppe motivationen när det går tungt. Det blir även en del prat om träningsmusik och träningsupplägg.

Vinnarna av tävlingen i samarbete med Barebells presenteras...