Preview Mode Links will not work in preview mode

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya värdar kommer de varje vecka lägga ut texten om allt som hör sporten till.

Dec 6, 2021

Simon och Hanna pratar om de senaste tävlingarna (Elfit CrossFit Championship och Fitnessfestivalen Throwdown) och de svarar även på lyssnarfrågor.

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya...


Nov 8, 2021

I veckans avsnitt analyserar och diskuterar Simon och Hanna frågorna:

  • Hur vältränad måste man vara som elitatlet i CrossFit?
  • Vilka fysiska egenskaper är de viktigaste prestationsparametrarna?

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning,...


Nov 1, 2021

Simon och Hanna summerar helgens träningsläger i Arvika. Det blir även diskussioner kring prestationskrav, golfsimulatorer och slanguttryck!

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning, programmering, kost och tävling. Som dina nya värdar...


Oct 25, 2021

Del två av samtalet mellan Simon och David Shorunke. I det här avsnittet pratar de om Davids träning, bygga muskler och styrka för CrossFit och framtidsplaner vad gäller träning och tävling.

Elitatleterna Simon Mäntylä och Hanna Karlsson vet verkligen vad de pratar om – både när det kommer till träning,...


Oct 18, 2021

Simon ringer upp David Shorunke och det blir en lång konversation kring diverse ämnen inom CrossFit, träning och att prestera på högsta nivå. Träning, återhämtning, mindset och hur alla små vanor och procenter adderas ihop till helheten som skapar en högpresterande atlet.

Det här avsnittet är ett riktigt...